torsdag 3 mars 2011

hus Roxi stenhus


Roxi stenhus har haft en fantastisk utveckling de senaste åren. Vi tror att det beror på att de arbetar med en mycket hög kvalitet på sina projekt. Men säkert lika mycket för att de har den lilla organisationens engagemang och kundfokus.


Roxi stenhus är idag ett väletablerat företag med god renommé samt en stabil och långsiktig ägare. Vi förfogar över resurser, kompetens och system som täcker alla former av uppdrag i Norden.

Roxi stenhus bildades för länge sedan. Vi är idag ett av nordens ledande och mest framgångsrika bolag inom energismarta hus, stenhus, bygga hus, hus och lättbetong.


På vår webbplats hittar du de vanligaste frågorna om Roxi stenhus och våra produkter energismarta hus, stenhus, bygga hus, hus och lättbetong. Tveka inte att kontakta oss i det fall du har några frågor!


Roxi stenhus har specialiserat sig på tjänster inom dess område och utvecklingen av dessa. Deras utveckling går stadigt framåt. Roxi stenhus hjälper kunder över ett stort geografiskt område och du kan alltid ring till dem om du har frågor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar